Dream Builder Coach

Du har, som jag, mål och drömmar som du vill se förverkligade i ditt liv. Många av de mål eller drömmar du har satt upp har du säkert redan nått och är stolt över att du har gjort det. Det ska du vara!

Men går du omkring och känner att det måste finnas något mera för dig att göra? Känner du en längtan som du inte kan sätta ord på? Tycker du att ditt liv har gått i stå och att allting känns som en enda upprepning av i fjol och åren före det? Drömmer du om att göra något som är så stort att det får dig att tro att det är omöjligt? Vill du göra något helt annat men vet inte var, när eller hur? Eller vill du utveckla det du redan gör/är/har till något bättre och större? Kanske du inser att du saboterar för dig själv men vet inte varför? Vad är det som hindrar dig att ta det första steget till ett liv som du VET skulle göra dig mera kreativ, energisk och positiv?

Om de här frågorna väcker din nyfikenhet och du känner ett JA inom dig så är coaching det rätta för dig.

Som certifierad Dream Builder Coach kan jag ge dig verktyg att skapa och manifestera ett liv som är i harmoni med Dig och Ditt syfte.